over HAGEL.BE

HAGEL.BE

Deuktechniek & Smart Repair

Ons hagelcentrum bevindt zich op de grens van de provincies Limburg, Antwerpen en Brabant. Ons doel is onze klanten de beste deal aan te bieden in schadeherstel door gebruik te maken van de slimste en de meest geavanceerde technieken. Wij kiezen steevast voor de meest economische, meest kwalitatieve en meest ecologische oplossing.

  • state of the art tools
  • jarenlange ervaring
  • behoud van de originele lak
  • hogere restwaarde
  • elektronisch boeken
  • vriendelijk onthaal
  • klaar terwijl u wacht

Veel gestelde vragen

Hoe groot mag de deuk zijn voor een herstelling
Doorgaans kan een deuk tot 2 cm diameter makkelijk hersteld worden. De deuk mag niet te scherp zijn en liefst niet op de rand van een paneel. Indien je twijfelt brengt een foto  meestal wel raad. Even langskomen voor het juiste advies kan ook altijd.

Herstellen jullie enkel hagelschade?
Hagelschade is onze specialiteit maar we gaan veel verder dan dat. Iemand op je wagen gedanst? Vandalisme, het winkelkarretje? Met deze typische schades weten wij raad.
Wat als de lak toch beschadigd is?
De deuk onder de lak kan dan hersteld worden met onze deuktechnieken. Voor de lakschade kiezen we de juiste oplossing in overleg. Dat kan gaan van polijsten, een retouche of een volledige schildering.

Waarom zijn jullie zoveel goedkoper dan een gewone carrosserie?
Onze focus ligt op herstellen zonder te herschilderen. Onderdelen zijn duur en vragen veel tijd om te vervangen. Het herschilderen in de originele kleur is delicaat en kost tijd en geld.

Kwaliteit van onze diensten

Herstelprijs tov Traditioneel
Hersteltijd tov Traditioneel
Kwaliteit tov Traditioneel

Meet Our Team

Meet our skilled crew

Our crew members are skilled and fully equiped with equipment and supplies needed that we can deliver the best results.
Our goal is to provide our customers with the friendliest, most convenient hand car wash experience possible.

Mark Whilberg
Mark Whilberg
Co-Founder
Primus elite lectus tical at node porta dosis with terminal forks nulla sande novum fermentum top dolor porta an urna vestibulum commodo.
Robert Steward
Robert Steward
General Manager
Donec mattis rhoncus fermentum donec congue lacus sed egestas sodales praesent erat risus iaculis moles vitae scelerisque vel eleifend eu magna.
Mitch Van Den Bour
Mitch Van Den Bour
Wash Expert
Vestibulum sit amet neque mauris donec volutpata vestibulum massa ut ultricies tellus interdum at. In placerat sollicitudin lectus et blandit.
%d bloggers liken dit: